Az olvasottság nem publikus.

Kultúrpart

  •         
  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció

Kultúrpart

  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció
Kirúgták a mesterszakácsot, mert a macskahúst ajánlotta

Kirúgták a mesterszakácsot, mert a macskahúst ajánlotta

Kultúrpart a szerző friss bejegyzései 2010. 02. 16.
Népzene, jazz és elektronika
2022-08-16 17:02:11

Veni duójának különleges hangzásvilágát ismerhetjük meg augusztus 26-án az Opus Jazz Clubban.   Szász

Versekre írt dallamokkal jön a Magyar Dal Napja
2022-08-15 15:05:49

Szeptember 11-én az MMA Zeneművészeti tagozatának szervezésében jön létre a Pesti Vigadóban a különleges

Különös üzenetek a Duna-parton
2022-08-15 10:20:09

Az MMA nem akadémikus köztestületi tagjainak idei, Pesti Vigadóbeli tárlata érzékenyen reflektált az elmúlt

„Valahol a csillagok közt létezett”
2022-08-12 14:04:52

Baksa-Soós Jánost és a Kex koncertek hangulatát idézték meg az Ördögkatlan Fesztiválon. Beck Zolival, Cseh

további bejegyzések a szerzőtől »

Állatvédő szervezetek nyomására felfüggesztették állásából a Rai1 tévés séfjét, aki macskahúsból készíthető étel receptjét mutatta be a műsorában.

 
A kritikák kereszttüzébe került Beppe Bigazzi mesterszakács Rai1 tévécsatornán futó La prova del cuoco című, népszerű napi műsora, miután egy macskahúsból készített ételt mutatott be.

„A macskahús sokkal ízletesebb, mint több más állat húsa” - fejtette ki a műsorban Bigazzi. Mesélt egy régi toszkán szokásról is, miszerint a leölt macskát három napon keresztül egy tó vizében kell tartani, hogy húsa felpuhuljon, és így könnyebb legyen megfőzni.

Az ENPA állatvédelmi szervezet felszólította a Rait, hogy állatkínzásra buzdítás miatt váljon meg a szakácstól. A zöldek is követelték, hogy induljon büntetőeljárás Bigazzi ellen, ami miatt végül a csatorna felfüggeszti a főzőműsor vezetőjét.

Bigazzi azzal védekezett, hogy csak egy régi, több olasz régióban elterjed hagyományra utalt, amikor a macsakahús elkészítési módját taglalta.

tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Média Gasztro Lavór

Ajánlott bejegyzések:

  • Az a csodálatos köménymagleves... Az a csodálatos köménymagleves...
  • Cigány tehetségkutatót indítanak Cigány tehetségkutatót indítanak
  • Puszafalat, avagy a női szeretet titkai Puszafalat, avagy a női szeretet titkai
  • Schell Judit menti meg tévétársaságot Schell Judit menti meg tévétársaságot
  • Összefogtak a hazai kommunikációs ipar nagyjai Összefogtak a hazai kommunikációs ipar nagyjai

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpart.hu/api/trackback/id/tr37869880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tovább a Facebook-ra

Hallgasd a Kultúrpart műsorát a Trend FM-en! Minden szerdán 16-18h között várunk benneteket!

trendfm_logo_subhead.jpg

Legolvasottabb

  1. Megdöbbentő fotók a néptelen fővárosról
  2. Top 10: ezek a legjobb szerelmes filmek
  3. A 10 legütősebb drogos film
  4. Megjöttek a meztelen hősnők
  5. A forradalom egy holland fotós szemével
  6. Meztelenség és anatómia
  7. A legizgalmasabb fotók 2015-ből
  8. Meztelen fővárosiak
  9. Készülőben a nagy meztelen album
  10. Nézd meg a 48-as szabadságharc hőseiről készült fotókat!

Hírlevél feliratkozás

versverseny-banner-2021.png

Kultúrpart Csoport

  • Kultúrpart Produkció
  • Kultúrpart Kommunikáció
  • Rólunk

Kapcsolat

  • Impresszum
  • Partnereink
RSS Facebook Twitter
süti beállítások módosítása
Dashboard