Az olvasottság nem publikus.

Kultúrpart

  •         
  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció

Kultúrpart

  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció
Kirúgták a mesterszakácsot, mert a macskahúst ajánlotta

Kirúgták a mesterszakácsot, mert a macskahúst ajánlotta

Kultúrpart a szerző friss bejegyzései 2010. 02. 16.
Triolina Folk és Női vonások koncert Sukorón
2025-12-16 19:45:27

Különleges és felemelő élményben lehet része azoknak, akik december 20-án Sukoróra látogatnak. Az utolsó

A balkáni örömzene ünnepe Budapesten
2025-12-05 15:57:41

A MOMkult Színházterme november 25-én ismét olyan energiákkal telt meg, amelyek ritkán tapasztalhatók

Dupla jubileumi koncert: SoNoRo 20 & FAB 10
2025-10-21 17:46:53

A Kelemen Barnabás és Kokas Katalin hegedűművész-házaspár által alapított Fesztivál Akadémia  Budapest

Túlvilági olimpikonok a Depeche Mode univerzumában – grandiózus show az MVM Dome-ban
2025-10-16 10:34:26

Két olimpiai bajnok, Szász Emese és Fodor Rajmund is kilép a valóság kereteiből, hogy misztikus lényként

további bejegyzések a szerzőtől »

Állatvédő szervezetek nyomására felfüggesztették állásából a Rai1 tévés séfjét, aki macskahúsból készíthető étel receptjét mutatta be a műsorában.

 
A kritikák kereszttüzébe került Beppe Bigazzi mesterszakács Rai1 tévécsatornán futó La prova del cuoco című, népszerű napi műsora, miután egy macskahúsból készített ételt mutatott be.

„A macskahús sokkal ízletesebb, mint több más állat húsa” - fejtette ki a műsorban Bigazzi. Mesélt egy régi toszkán szokásról is, miszerint a leölt macskát három napon keresztül egy tó vizében kell tartani, hogy húsa felpuhuljon, és így könnyebb legyen megfőzni.

Az ENPA állatvédelmi szervezet felszólította a Rait, hogy állatkínzásra buzdítás miatt váljon meg a szakácstól. A zöldek is követelték, hogy induljon büntetőeljárás Bigazzi ellen, ami miatt végül a csatorna felfüggeszti a főzőműsor vezetőjét.

Bigazzi azzal védekezett, hogy csak egy régi, több olasz régióban elterjed hagyományra utalt, amikor a macsakahús elkészítési módját taglalta.

tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Média Gasztro Lavór

Ajánlott bejegyzések:

  • Dongó a Zeneakadémián Dongó a Zeneakadémián
  • Tiszta őrület – Woody Allen legújabb darabjának világpremierje Budapesten Tiszta őrület – Woody Allen legújabb darabjának világpremierje Budapesten
  • Újra színpadon Eötvös Péter utolsó operája, a Valuska Újra színpadon Eötvös Péter utolsó operája, a Valuska
  • Először Magyarországon: érkezik a Wicked az Erkel Színház színpadára Először Magyarországon: érkezik a Wicked az Erkel Színház színpadára
  • Az ismeretlen modell nyomában – Gustav Klimt elveszett festményének regényes története Az ismeretlen modell nyomában – Gustav Klimt elveszett festményének regényes története

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpart.hu/api/trackback/id/tr317869880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tovább a Facebook-ra

A Kultúrpartot 2024-ben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

mmalogoc_1_ketsoros.jpg

Legolvasottabb

  1. Megdöbbentő fotók a néptelen fővárosról
  2. Top 10: ezek a legjobb szerelmes filmek
  3. A 10 legütősebb drogos film
  4. Megjöttek a meztelen hősnők
  5. Meztelenség és anatómia
  6. A forradalom egy holland fotós szemével
  7. A legizgalmasabb fotók 2015-ből
  8. Meztelen fővárosiak
  9. Készülőben a nagy meztelen album
  10. Nézd meg a 48-as szabadságharc hőseiről készült fotókat!

Hírlevél feliratkozás

Kultúrpart Csoport

  • Kultúrpart Produkció
  • Kultúrpart Kommunikáció
  • Rólunk

Kapcsolat

  • Impresszum
  • Partnereink
RSS Facebook Twitter
süti beállítások módosítása
Dashboard