Az olvasottság nem publikus.

Kultúrpart

  •         
  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció

Kultúrpart

  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció
Nagy siker az anyatejből készült fagylalt

Nagy siker az anyatejből készült fagylalt

Kultúrpart a szerző friss bejegyzései 2011. 02. 27.
Péter Bence hazatér - a világsztár zongorista Budapesten mutatja be legújabb produkcióját
2025-09-16 08:30:00

Új műsorral, látványos színpadi megoldásokkal és egy titokzatos vendéggel tér vissza Budapestre a

Az identitás és természet határán – Leopold Bloom Díjjal ismerték el Dezső Tamás munkásságát
2025-09-16 07:00:00

Nyolcadik alkalommal adták át a Leopold Bloom Képzőművészeti Díjat, amelyet idén Dezső Tamás nyert el az

Az év egyik legjobban várt filmje tarolt a CineFesten
2025-09-15 12:00:00

Hétvégén ért véget a 21. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, melyen Joachim Trier új alkotása

ONE MORE LIKE: A magyar sportdráma, ami meghódította Las Vegast is
2025-09-15 10:10:01

A ONE MORE LIKE című magyar sportdráma a hétvégén Batumiban és Las Vegasban is diadalt aratott: a provokatív

további bejegyzések a szerzőtől »

Bár 4500 Ft egy adag, néhány nap alatt elkapkodták az egészséges finomságot.

Nagy sláger lett az anyatejből készült fagyi az egyik londoni étteremben, az első főzet néhány nap alatt elfogyott belőle – közölték pénteken.

A Baby Gaga névre hallgató édességhez tizenöt nő szállította az alapanyagot, őket egy online kismamafórumon toborozták. Az anyatejfagyi adagjáért egyébként tizennégy fontot (4500 forintot) kell kifizetni a London Covent Garden városrészében lévő divatos Icecreamist Caféban.

Az egyik anyatejdonor, a 35 éves Victoria Hiley azt mondta, ha a felnőttek is rájönnének, hogy milyen finom az anyatej, a kezdő anyák is sokkal pozitívabban állnának hozzá a szoptatáshoz. A leszállított anyatejet egyébként pasztörizálták, mielőtt citrommal és vaníliával ízesítették volna. Hiley tizenöt fontot (4820 forintot) kapott tíz uncia (kb. három deciliter) anyatejért. Magyarországon az anyatejgyűjtő állomásokon 1800 forintot fizetnek – egy literért.

Victoria Hiley a BBC-nek válaszolva azt mondta, nem érti, mi a baj azzal, ha saját forrásait egy kis extra kereset megszerzésére használja. Az Icecreamists alapítója és tulajdonosa, Matt O'Connor azt nem érti, az emberek miért viszolyognának az anyatejes fagyijától. "Ha a kisbabáknak ízlik, nekünk is elég jónak kell lennie" – mondta. A tulajdonos szerint néhányan felháborodtak ugyan, de "ha belegondolunk, a termék teljesen természetes és minden káros anyagtól mentes". A fagyizó szóvivője kijelentette, a sikerek ellenére sem tervezik, hogy a Baby Gagát a jelenleginél szélesebb körben forgalmazzák majd.

Forrás: Magyar Online

tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Gasztro Lavór

Ajánlott bejegyzések:

  • Járdafesztivál, közösségi grillezés, élő könyvtár, gasztrotérkép és városi séták az őszi Külkörút menüjében Járdafesztivál, közösségi grillezés, élő könyvtár, gasztrotérkép és városi séták az őszi Külkörút menüjében

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tovább a Facebook-ra

A Kultúrpartot 2024-ben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

mmalogoc_1_ketsoros.jpg

Legolvasottabb

  1. Megdöbbentő fotók a néptelen fővárosról
  2. Top 10: ezek a legjobb szerelmes filmek
  3. A 10 legütősebb drogos film
  4. Megjöttek a meztelen hősnők
  5. Meztelenség és anatómia
  6. A forradalom egy holland fotós szemével
  7. A legizgalmasabb fotók 2015-ből
  8. Meztelen fővárosiak
  9. Készülőben a nagy meztelen album
  10. Nézd meg a 48-as szabadságharc hőseiről készült fotókat!

Hírlevél feliratkozás

Kultúrpart Csoport

  • Kultúrpart Produkció
  • Kultúrpart Kommunikáció
  • Rólunk

Kapcsolat

  • Impresszum
  • Partnereink
RSS Facebook Twitter
süti beállítások módosítása
Dashboard