Az olvasottság nem publikus.

Kultúrpart

  •         
  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció

Kultúrpart

  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció
A hároméves is tud főzni

A hároméves is tud főzni

Kultúrpart a szerző friss bejegyzései 2011. 11. 26.
Megnyílnak a titokzatos kapuk
2022-05-16 21:04:15

Június 10-én, 18:00-tól a népi fúvós hangszerek virtuóz mestere, Szokolay Dongó Balázs adja elő  Fohász c.

Különös szeánszok egy budai villában
2022-05-15 16:39:05

Rejtélyes alakok, túlbuzgó túlvilág, szellemek és a főváros hangulata a Boszorkányház című új magyar

Hatalmas piknik lesz Visegrádon
2022-05-13 20:53:29

A Mogyoró-hegyre várja a családokat a Héttorony Fesztivál: Paár Julcsi zenés mesedélelőttje a Rézeleje

Ünnepel a legendás magyar csapat
2022-05-12 16:00:00

Koncerttel és új lemezzel ünnepli fennállásának 15. évfordulóját a magyar Jack Cannon blues-rock zenekar

további bejegyzések a szerzőtől »

Manókonyha néven gyermekszakácskönyvet írt Ugrai-Nagy Tünde: a gasztroblogszerkesztő óvónő könyvének célja, hogy a gyerekek már egészen kicsi kortól megismerkedhessenek a sütés-főzés örömeivel.

forrás: diningguide.hu
"Nem igaz, hogy csak a felnőttek tudnak főzni" – állítja a szerző. A gasztroblogot író, kétgyermekes óvodavezető könyve változatos, egészséges és könnyen elkészíthető recepteket ajánl, és azt ígéri, hogy akár már hároméves korú gyerekek is megpróbálhatják elkészíteni az ételek legtöbbjét.

"Mindennapjaimat kisebb-nagyobb gyermekek között töltöm. Fontosnak tartom megismertetni a gyermekekkel a gasztronómia különféle területeit. Sütünk-főzünk, kertészkedünk, ismerkedünk az alapanyagokkal a Manókonyha-foglalkozások keretein belül, ezért is viseli ezt a nevet a könyv" – árulja el a szerző a könyvről kiadott közleményben.

A könyvben 60 olyan recept található, amelyet kicsi és nagyobb gyermekek egyaránt könnyedén elkészíthetnek. A recepteket saját készítésű színes ételfotók illusztrálják.

"Be kell engednünk gyermekeinket a konyhába, hadd lássák, tapintsák, ízleljék az ételeket már az elkészülésük kezdeti pillanataitól. Mondják: amilyen nyitott az ember az új ízek felé, olyan nyitott a világ egyéb dolgai iránt" – húzza alá Ugrai-Nagy Tünde.

Forrás: MTI

tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Gasztro Gyermek Gyerekkönyv

Ajánlott bejegyzések:

  • Kerek mondókák a legkisebbeknek Kerek mondókák a legkisebbeknek
  • Színházi tábor vár a Duna-parton! Színházi tábor vár a Duna-parton!
  • Újra nyitott ház a Pesti Vigadóban Újra nyitott ház a Pesti Vigadóban
  • Ingyenes programokkal vár a Pesti Vigadó! Ingyenes programokkal vár a Pesti Vigadó!
  • Ünnepeld Európát a Szabadság téren! Ünnepeld Európát a Szabadság téren!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpart.hu/api/trackback/id/tr737902812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tovább a Facebook-ra

Hallgasd a Kultúrpart műsorát a Trend FM-en! Minden szerdán 16-18h között várunk benneteket!

trendfm_logo_subhead.jpg

Legolvasottabb

  1. Megdöbbentő fotók a néptelen fővárosról
  2. Top 10: ezek a legjobb szerelmes filmek
  3. A 10 legütősebb drogos film
  4. Megjöttek a meztelen hősnők
  5. A forradalom egy holland fotós szemével
  6. A legizgalmasabb fotók 2015-ből
  7. Meztelenség és anatómia
  8. Meztelen fővárosiak
  9. Készülőben a nagy meztelen album
  10. Nézd meg a 48-as szabadságharc hőseiről készült fotókat!

Hírlevél feliratkozás

versverseny-banner-2021.png

Kultúrpart Csoport

  • Kultúrpart Produkció
  • Kultúrpart Kommunikáció
  • Rólunk

Kapcsolat

  • Impresszum
  • Partnereink
RSS Facebook Twitter
süti beállítások módosítása
Dashboard