Az olvasottság nem publikus.

Kultúrpart

  •         
  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Rádió
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció

Kultúrpart

  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Rádió
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció
Főtt birkaszemet kaptak a turisták

Főtt birkaszemet kaptak a turisták

Kultúrpart a szerző friss bejegyzései 2011. 12. 01.
Itt az Academia Banana!
2021-01-25 15:43:01

Megjelent a Duckshell fergeteges hangulatú új anyaga. A zenekar basszusgitárosával, Báthori Benivel

Jön a tériszonyos tűzoltó
2021-01-25 11:23:58

Már javában forog a Nagykarácsony című romantikus vígjáték a Nemzeti Filmintézet támogatásával. Az

Virtuális kiállítótér nyílt a berlini magyar kulturális intézetben
2021-01-24 12:46:13

A koronavírus-járvány közepette is látogatható a Collegium Hungaricum Berlin.  Az intézet saját

Művészek zárt ajtók mögött
2021-01-23 14:32:30

A Pesti Vigadóban bejárjuk Csíkszentmihályi Róbert kiállítását, az Urániában megtudjuk min dolgozik Gera

további bejegyzések a szerzőtől »

Mindent megkóstolnak az amerikai gasztronauták

A szervezet még csak öt éves és mindössze kettő taggal indult. Mára több mint ezren csatlakoztak hozzá, mindannyian New York-iak és Los Angeles-iek, azaz van még bőven verbuválási lehetőség az Egyesült Államok nagyvárosaiban, amivel élni is akar a klub.

forrás: unclestinky.wordpress.com

A két "alapító atya" 2006-ban New Yorkban határozta el, hogy a szokásosnál jóval egzotikusabb ételekbe is bele kéne kóstolni és kóstoltatni másokat valamennyire szervezett formában. A világháló sokat segített a gasztronauták klubjának bővülésében, bárki csatlakozhat hozzá - nem kellően edzett gyomrú is -, tagdíj nincs. A klub havonta tart vacsorákat, októberben például egy New Yorkban lévő jemeni étteremben falatozott 70-80 tagja. Itt került terítékre a főtt birkaszem, amelyet juhfejben szolgáltak fel, azt is jól megpárolva.

Senkit sem kényszerítenek rendezvényeiken a klub vezetői még kóstolásra sem, nemhogy "maradéktalan" étkezésre - pláne repetázásra –, de persze bátorítanak mindenkit ízkalandra. A gasztronauták között akad bankártól művészig, újságírótól orvosig mindenféle "népség", legalább oly színes a tagpaletta, mint az étlaptár – jegyezte meg a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: MTI

tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Gasztro Lavór

Ajánlott bejegyzések:

  • Instant mézeskalács 2000 éves technikával Instant mézeskalács 2000 éves technikával
  • Nyúl a Holdon Nyúl a Holdon
  • Hatalmas hétvégi buli lesz Újbudán Hatalmas hétvégi buli lesz Újbudán
  • Az a csodálatos köménymagleves... Az a csodálatos köménymagleves...
  • Dübörög a Fissz Feszt! Dübörög a Fissz Feszt!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpart.hu/api/trackback/id/tr757902930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tovább a Facebook-ra

Hallgasd a Kultúrpart műsorát a Trend FM-en! Minden szerdán 16-18h között várunk benneteket!

trendfm_logo_subhead.jpg

Legolvasottabb

  1. Megdöbbentő fotók a néptelen fővárosról
  2. Top 10: ezek a legjobb szerelmes filmek
  3. Megjöttek a meztelen hősnők
  4. A 10 legütősebb drogos film
  5. A forradalom egy holland fotós szemével
  6. A legizgalmasabb fotók 2015-ből
  7. Meztelenség és anatómia
  8. Meztelen fővárosiak
  9. Készülőben a nagy meztelen album
  10. Nézd meg a 48-as szabadságharc hőseiről készült fotókat!

Hírlevél feliratkozás

Kultúrpart Csoport

  • Kultúrpart Produkció
  • Kultúrpart Kommunikáció
  • Rólunk

Kapcsolat

  • Impresszum
  • Partnereink
RSS Facebook Twitter
süti beállítások módosítása
Dashboard