Az olvasottság nem publikus.

Kultúrpart

  •         
  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció

Kultúrpart

  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció
Ne egyen pont 520 gramm krumplit, mert meghal!

Ne egyen pont 520 gramm krumplit, mert meghal!

Kultúrpart a szerző friss bejegyzései 2009. 12. 31.
Szabad ég, szabad gondolat, szabad élmény – Nyári színház a Városmajorban
2025-05-19 15:30:44

A Barabás Villa kertjében idén nyáron valódi színházi ünnep bontakozik ki – minden este más világ, más

Trapesített Nemzeti dal, agresszív sofőr, és biokertészkedés a Bëlga új lemezén
2025-05-16 15:00:00

Mindenféle felvezetés nélkül, tegnap megjelent a Bëlga új nagylemeze Egyre gondolunk címmel. A dalok az

Május 19-én nyitja meg kapuit a Gustav Klimt: The Immersive Experience interaktív kiállítás
2025-05-16 08:55:49

A produkció a legmodernebb technika segítségével vezeti be a látogatókat Klimt csodálatos világába, amely

Itt az új teaser Nemes Jeles László Árva című filmjéhez
2025-05-14 10:56:32

Még egy teaser készült az Oscar-, Golden Globe-, Bafta-díjas és cannes-i nagydíjas Saul fiát és a

további bejegyzések a szerzőtől »

A népélelmezés egyik legfontosabb terménye világszerte – svéd kutatók gyanús haláleseteket vizsgáltak, és bebizonyították: halálos méreg válik ki belőle. Ha pont 520 milligrammot eszünk.

A svéd Höberg Kutatóintézet fiatal tudósai az egyetem elvégzése óta egyazon kísérleten dolgoznak, aminek most lett meg a döbbenetes eredménye. Megfigyelték ugyanis, hogy testes emberek rejtélyes haláleseteinek nagy része között komoly összefüggések vannak. Eddig sötétben tapogatózott a teljes patológus szakma, most viszont megvan a válasz.
Madonna új pasija egy taksonyi fogtechnikus!
ITT!

A tudományos képlet persze bonyolult, így nem is próbáltuk se megérteni, se megértetni. A lényege az, hogy a krumpliban található keményítő abban az esetben, ha mintegy 52 dekagramm (egész pontosan 51.5.5 és 52.2 dkg között) krumpli érintkezik gyomorsavval, váratlan módon kicsapódik, és ezzel a gyomorfal belső bolyhaiból mérgező ellenanyagot választ ki. A méreg a burgonya latin neve alapján a Soltub-H2 nevet kapta, és laboratóriumi körülmények között is előállítható, ami jó hír, hiszen a tudósok már dolgoznak az ellenanyagon.

Rettenetes halált okoz a Soltub2 - kattintson a cikk második részéhez!

tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Tudomány B.Ú.É.K. Gasztro Hülyeség Lavór

Ajánlott bejegyzések:

  • Járdafesztivál, közösségi grillezés, élő könyvtár, gasztrotérkép és városi séták az őszi Külkörút menüjében Járdafesztivál, közösségi grillezés, élő könyvtár, gasztrotérkép és városi séták az őszi Külkörút menüjében
  • Bartók Feszt' - A te negyeded, a te ritmusod! Bartók Feszt' - A te negyeded, a te ritmusod!
  • Szent István Nap: háromnapos programkavalkád Budapesten Szent István Nap: háromnapos programkavalkád Budapesten
  • Bányahangulat a Balaton-parton Bányahangulat a Balaton-parton
  • Salföldön lép fel a színházi szakma krémje Salföldön lép fel a színházi szakma krémje

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpart.hu/api/trackback/id/tr847867424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tovább a Facebook-ra

A Kultúrpartot 2024-ben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

mmalogoc_1_ketsoros.jpg

Legolvasottabb

  1. Megdöbbentő fotók a néptelen fővárosról
  2. Top 10: ezek a legjobb szerelmes filmek
  3. A 10 legütősebb drogos film
  4. Megjöttek a meztelen hősnők
  5. Meztelenség és anatómia
  6. A forradalom egy holland fotós szemével
  7. A legizgalmasabb fotók 2015-ből
  8. Meztelen fővárosiak
  9. Készülőben a nagy meztelen album
  10. Nézd meg a 48-as szabadságharc hőseiről készült fotókat!

Hírlevél feliratkozás

Kultúrpart Csoport

  • Kultúrpart Produkció
  • Kultúrpart Kommunikáció
  • Rólunk

Kapcsolat

  • Impresszum
  • Partnereink
RSS Facebook Twitter
süti beállítások módosítása
Dashboard