Az olvasottság nem publikus.

Kultúrpart

  •         
  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció

Kultúrpart

  • Film
  • Színház
  • Irodalom
  • Zene
  • Tánc
  • Folk
  • Képző
  • Podcast
  • Videó
  • Gyermek
  • Produkció
Ne egyen pont 520 gramm krumplit, mert meghal!

Ne egyen pont 520 gramm krumplit, mert meghal!

Kultúrpart a szerző friss bejegyzései 2009. 12. 31.
Népi ritmusok és legendás éjszakák Gombaszögön
2025-07-14 18:00:00

A Felvidék legnagyobb ifjúsági-kulturális rendezvényén, a Gombaszögi Nyári Táborban idén is különleges

Rock, család, Balaton: közeleg a 17. TÁBOR Fesztivál
2025-07-14 11:02:30

Augusztusban ismét benépesül Alsóörs, ahol a hazai rock- és metalélet nagyjai, családbarát programok és

Zene, ami összeköt - országjárásra indul a Concerto Budapest
2025-07-11 18:00:00

A klasszikus zene erejével szeretné közelebb hozni az embereket egymáshoz és a kultúrához a Concerto Budapest

Tánc, zene, mesterségek: a Hagyományok Háza beköltözik a nyári fesztiválokra
2025-07-11 11:07:40

Legyen szó kézműves foglalkozásról, táncházról, népzenei koncertről vagy mesemondásról, a Hagyományok

további bejegyzések a szerzőtől »

A népélelmezés egyik legfontosabb terménye világszerte – svéd kutatók gyanús haláleseteket vizsgáltak, és bebizonyították: halálos méreg válik ki belőle. Ha pont 520 milligrammot eszünk.

A svéd Höberg Kutatóintézet fiatal tudósai az egyetem elvégzése óta egyazon kísérleten dolgoznak, aminek most lett meg a döbbenetes eredménye. Megfigyelték ugyanis, hogy testes emberek rejtélyes haláleseteinek nagy része között komoly összefüggések vannak. Eddig sötétben tapogatózott a teljes patológus szakma, most viszont megvan a válasz.
Madonna új pasija egy taksonyi fogtechnikus!
ITT!

A tudományos képlet persze bonyolult, így nem is próbáltuk se megérteni, se megértetni. A lényege az, hogy a krumpliban található keményítő abban az esetben, ha mintegy 52 dekagramm (egész pontosan 51.5.5 és 52.2 dkg között) krumpli érintkezik gyomorsavval, váratlan módon kicsapódik, és ezzel a gyomorfal belső bolyhaiból mérgező ellenanyagot választ ki. A méreg a burgonya latin neve alapján a Soltub-H2 nevet kapta, és laboratóriumi körülmények között is előállítható, ami jó hír, hiszen a tudósok már dolgoznak az ellenanyagon.

Rettenetes halált okoz a Soltub2 - kattintson a cikk második részéhez!

tovább
Facebook Tumblr Tweet Pinterest Tetszik
0
Tudomány B.Ú.É.K. Gasztro Hülyeség Lavór

Ajánlott bejegyzések:

  • Járdafesztivál, közösségi grillezés, élő könyvtár, gasztrotérkép és városi séták az őszi Külkörút menüjében Járdafesztivál, közösségi grillezés, élő könyvtár, gasztrotérkép és városi séták az őszi Külkörút menüjében
  • Bartók Feszt' - A te negyeded, a te ritmusod! Bartók Feszt' - A te negyeded, a te ritmusod!
  • Szent István Nap: háromnapos programkavalkád Budapesten Szent István Nap: háromnapos programkavalkád Budapesten

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturpart.hu/api/trackback/id/tr677867424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tovább a Facebook-ra

A Kultúrpartot 2024-ben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

mmalogoc_1_ketsoros.jpg

Legolvasottabb

  1. Megdöbbentő fotók a néptelen fővárosról
  2. Top 10: ezek a legjobb szerelmes filmek
  3. A 10 legütősebb drogos film
  4. Megjöttek a meztelen hősnők
  5. Meztelenség és anatómia
  6. A forradalom egy holland fotós szemével
  7. A legizgalmasabb fotók 2015-ből
  8. Meztelen fővárosiak
  9. Készülőben a nagy meztelen album
  10. Nézd meg a 48-as szabadságharc hőseiről készült fotókat!

Hírlevél feliratkozás

Kultúrpart Csoport

  • Kultúrpart Produkció
  • Kultúrpart Kommunikáció
  • Rólunk

Kapcsolat

  • Impresszum
  • Partnereink
RSS Facebook Twitter
süti beállítások módosítása
Dashboard