Vannak különösen veszélyes helyek, egy üzemi konyha esetenként ide tartozik.
A balesetet több dologra is lehetne fogni, de talán a szakács ízlése az egyik legfőbb faktor jelen esetben. Ha már olyan ételt szeretnénk készíteni, melynek alapanyaga nehezen feldolgozható, legyen annyi eszünk, hogy megnézzük, hogyan is kell azt rendesen csinálni.E fönti tanács meg nem fogadásának esett áldozatul a Papaye című rövid animáció főszereplője, akinek éppen teknősre fájt volna a foga. Ahogy Murphy törvénye előírja, a kecske is éhen halt, a káposzta is elfogyott.
A filmet egyébként Geoffrey Godet készítette, aki a Supinfocom nevű francia animációs iskola negyedéves hallgatója. Az iskolát hallgatói alkotások forgalmazása és nemzetközi filmfesztiválokon begyűjtött díjak alapján világelsőnek választotta egy 3D grafikával foglalkozó szaklap.
Ez a kisfilm ugyan Oscar-díjat nem érdemel, de egy könnyed esti nevetést attól még kicsikarhat a kedves nézőből.
Papaye from Geoffrey GODET on Vimeo.