2013 októberében immár hatodik alkalommal indítja el képzését a GasztroWerk, az Érzékek iskolája.
A kurzus kreatív közösségi légkörben, sok-sok élményteli helyszínen mutatja meg a hazai és a nemzetközi gasztronómia legfrissebb trendjeit, a progresszív helyszíneket és a szakma legkiválóbb arcait. A gasztronómia maga az érzéki élménybe ágyazott kreativitás és kultúra. Sokak szerint a jövő sikerágazata, a magyar gazdaság egyik lehetséges kitörési pontja.Kinek ajánlja a Werk Akadémia a GasztroWerk kurzust? Azoknak, akik szeretnének élményeket és ismereteket nyerni az evés-ivás kulisszatitkairól, a magyar és a külföldi gasztronómia legújabb törekvéseiről, helyeiről és figuráiról, tehát hogy hová, miért és kiért érdemes beülniük, illetve mit kell nagy ívben kikerülniük.
Azoknak, akik kacérkodnak egy saját étterem, bisztró, kávézó, kocsma nyitásának a gondolatával, és ehhez szeretnének ismereteket és ötleteket gyűjtögetni, szeretnének a legjobb szakácsokkal és a legkorszerűbb konyhákban közösen sütni, főzni, eltanulni a fogásokat, személyesen átélni a konyhaművészet filozófiáját.
És végül azoknak, akik a legautentikusabb forrásból akarják megtudni, miért is adják a Michelin-csillagot, a Bocuse d'Or-t, a Gault Millau szakácssapkát.
A GasztroWerk 2013 októberében újra indul! A már bevált, népszerű előadók közreműködésével ismét ellátogatunk a hazai gasztronómia különleges helyszíneire, felkeressük a legkiválóbb alapanyagok forrásait és mestereit, belekóstolunk a csúcsgasztronómia gyakorlatába, a legkorszerűbb szemlélettel sütünk és főzünk, együtt gondolkodunk a hazai gasztroszcéna meghatározó figuráival: vendéglősökkel, belsőépítészekkel, foodstylistokkal, gasztrokritikusokkal és menedzserekkel.
A képzésben a magyar gasztronómia ismert és elimert képviselői vesznek részt, többek között: Árpás László etyeki sonkamester, Bart Dániel sörszakértő, Berkes Gyula, Biarritz, Bíró Lajos, Bock Buda, Gál Hentesutánzat József, Gianni Annoni, Pomo D' Oro, Gerendai Károly, Costes, Harmath Csaba gasztroszakértő, Lefkovics György, Leroy Co., Lissák Marcell, foody-producer, Mautner Zsófia, Dining Guide, Chili & Vanilia, Pintér Katalin (Gerbeaud, Onyx), Segal Viktor, séf, gasztroszakértő, Tóth Sándor barista, Vajda Pierre, Dining Guide, Vinkó József szakíró Magyar Konyha, Vomberg Frigyes foodstylist, Wossala Rozina gasztronómus, valamint további gasztromenedzserek, újságírók, gasztrobrandek képviselői, tehát a hazai gasztro szcéna meghatározó alakjai.
A tanfolyamról ízelítőt itt találtok, a képzésre jelentkezni pedig itt tudtok!