Január 19-én a már jól ismert és sokak által kedvelt Téli Etyeki Pikniken élvezhetjük, mi szem-szájnak ingere.
A Téli Etyeki Piknik az évszaknak megfelelő finomságokkal várja a látogatóit. Már 9 órától érdemes Etyekre érkezni a disznóvágásra és az első, lélekmelegítő, tüzes italok elfogyasztására, hogy aztán egész nap kószálhassunk a pincesoron, ahol forró italokra, toros ételekre készülhetünk. A kézműves vásár mellett lesz többek között csokoládékészítés bemutató, borkóstolók és gasztronómiai különlegességek. Gyere, és kóstolj bele a vidék ízébe! A buszok Kelenföldről indulnak, és Te?
Minden évszakban gyönyörű a Gasztrosétány, de a tél mégis a szervezők egyik kedvence, mert ilyenkor különleges hangulatot kölcsönöz a helynek a sparhelteken lábosokban és üstökben forralódó bor és tea, a sercegő hurka és kolbász illata. Ha pedig szerencsés esetben ezt fehér tájjal is megspékeli a természet, akkor valóban varázslatos lesz ez a rendezvény. Érdemes tehát január 19-én is Etyekre látogatni, hogy végig járhassuk az újhegyi pincéket és vendégborászaikat, valamint a kézműveseket, és megkóstolni a bort, sajtot, sonkát, párlatot, süteményt, csokoládét és még számos rendkívüli finomságot.
Az eseményről Marosi Viktor kérdezte a főszervezőt, Rókusfalvy Pált a Kultúrpart Trend Fm-en futó műsorában, január 16-án: